Hoe wij werken

Raak design, unieke concepten en een proactieve service: dat is D.P. Factory. Wij wachten niet af en lopen graag vooruit op seizoenen en trends.

De laatste trends

Op social media, in de winkels en op beurzen over de hele wereld: wij zijn altijd op zoek naar trends. Daar geven we een unieke creatieve twist aan. Zo lopen we altijd voorop!

 

Het creatieve hart

Wij hebben illustratoren, 3D-specialisten, productontwikkelaars, verpakkingsspecialisten, display-ontwikkelaars, samplemakers, Photoshopspecialisten en fotografen in huis, die samen het creatieve hart van het bedrijf vormen.

Zorgen? Welke dan?

Onze verkopers weten alles van het ontwikkelings- en inkoopproces. En door hun jarenlange ervaring weten zij hoe ze jou zo goed mogelijk ondersteunen. Met technische informatie, sampling, de juiste prijzen en levertijden bijvoorbeeld. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent. En heb je straks een aantrekkelijk product in de schappen.

 

Van tekentafel tot schap geregeld

Zodra jij bij ons een collectie hebt samengesteld, heb je er geen omkijken meer naar. Wij regelen alles voor je, tot en met de aflevering van de order op locatie.

Verantwoord inkopen

D.P. Factory hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Om dit te kunnen waarborgen hebben we een eigen kwaliteitsmanagementsysteem ingevoerd dat bovendien ISO 9001-2015 gecertificeerd is door TÜV.

 

Verantwoorde productie en hoogwaardige kwaliteit

Sinds 2008 zijn wij aangesloten bij het Business Social Compliance Initiative (BSCI) en de Foreign Trade Association (FTA) om Social Compliance te waarborgen. Onze inkopers reizen meerdere malen per jaar naar leveranciers om met eigen ogen te zien hoe producten worden gemaakt en hoe de werkomstandigheden zijn.

FSC C182161

Bezoek onze showroom

Ben je benieuwd naar onze producten?
Wij hebben 500 m2 aan inspiratie om jou een goed beeld te geven van de mogelijkheden.