Nieuwe showroom

500 vierkante meter gevuld met de leukste knutselproducten die je maar kunt bedenken. Want een product gaat pas leven als je het in je handen houdt.

Nieuwe showroom

Nieuw in ons mooie pand in Dodewaard: de D.P. Factory-showroom! 500 vierkante meter gevuld met de leukste knutselproducten die je maar kunt bedenken. Omringd door ons gehele assortiment bedenken we hier samen jouw ideale product of collectie. Inspiratie genoeg! Want een product gaat pas leven als je het in je handen houdt.

 

Twee verdiepingen vol inspiratie

Verdeeld over twee verdiepingen vind je in de showroom ons complete assortiment. Op de begane grond staan de artikelen in de categorieën kids craft, adults craft, party en stationery. En op de eerste verdieping bekijk je onze seasonals: de leukste producten voor Pasen, Kerstmis, Sinterklaas en andere feestdagen en seizoensgebonden thema’s. We vullen de collectie continu aan, want net als de trends staan wij nooit stil. Elke maand maken we dus weer vele nieuwe producten.

Verzin het, wij maken het

Je maakt een afspraak om langs te komen. Van tevoren bespreken we jouw wensen. Verzin het en wij maken het! Vóór de afspraak werken wij de ideeën uit, om jou een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Met een digitale presentatie en fysieke samples – en natuurlijk een goed kopje koffie – vertellen we je precies wat we voor je kunnen betekenen. Zo maken we het voor jou makkelijker om de producten te kiezen die bij jou en je merk passen.


Kom je een kijkje nemen? We ontvangen je graag!

Ook interessant

Vacatures

Onze producten vinden wekelijks hun weg in het Europese retail-landschap. Dat krijgen we voor elkaar met onze sterke en dynamische multidisciplinaire teams. Kom jij ook bij ons werken?

Nieuwe showroom

500 vierkante meter gevuld met de leukste knutselproducten die je maar kunt bedenken. Want een product gaat pas leven als je het in je handen houdt.

CraftLab: trendy knutselproducten

Knutselsets, kleurboeken, decoratie… met ons eigen merk lanceren we het hele jaar door de leukste trendy knutselproducten! Het assortiment stellen we met zorg samen volgens de laatste trends.