Over
D.P. Factory

Wij ontwikkelen unieke en creatieve consumentenproducten voor de retailsector. Onze inspiratie is de unicorn, het symbool voor magie en de durf om anders te zijn.

Van party- en home deco-artikelen tot knutselspullen en merchandise voor jong en oud. Wij staan voor creativiteit en kwaliteit voor een goede prijs. En voor jou als klant zetten wij altijd net dat stapje extra.

 

Laatste trends

We spelen in op de laatste trends en werken met thema’s, jaargetijden en feestdagen. Die vertalen we naar private labels en design brands, maar ook naar licentie- en promotionele merchandise voor merken in binnen- en buitenland. We hebben bovendien onze eigen collectie onder de naam CraftLab.

 

Van tekentafel tot schap

Ruim voor de start van de seizoenen en feestdagen gaan onze ontwerpteams aan de slag. De beste designs doorstaan de test. Die presenteren we als totaalconcept aan jou. Natuurlijk zetten we ook losse producten op de markt, maar een goed concept maakt de consument pas écht nieuwsgierig. We nemen je bovendien alle zorgen uit handen: wij zijn verantwoordelijk van de tekentafel tot het schap.

Goede prijs/kwaliteit

DP Factory staat voor creativiteit en kwaliteit voor een goede prijs.

Klant staat centraal

We denken mee en ontzorgen, van tekentafel tot schap

Deskundig en gecertificeerd

We zijn ISO 9001-2015 en FSC-C182161 gecertificeerd, want we vinden kwaliteit en veiligheid belangrijk.

Eigen showroom

We bieden 500 m2 aan inspiratie, maar kunnen ook langskomen op locatie

Uitgelicht

Vacatures

Onze producten vinden wekelijks hun weg in het Europese retail-landschap. Dat krijgen we voor elkaar met onze sterke en dynamische multidisciplinaire teams. Kom jij ook bij ons werken?

Nieuwe showroom

500 vierkante meter gevuld met de leukste knutselproducten die je maar kunt bedenken. Want een product gaat pas leven als je het in je handen houdt.

CraftLab: trendy knutselproducten

Knutselsets, kleurboeken, decoratie… met ons eigen merk lanceren we het hele jaar door de leukste trendy knutselproducten! Het assortiment stellen we met zorg samen volgens de laatste trends.